Toini Knudtsen

Toini Knudtsen er Norges rockedronning! I tre tiår har hun ledet Toini & the Tomcats og flere andre bandkonstellasjoner inspirert av klassisk rock’n’roll og rockabilly, country, blues, jazz og soul.

Toini har turnert flittig i USA, i Europa og mest av alt her hjemme, på konsertscener fra nord til sør. Hun står bak seks albumutgivelser, er låtskriver, DJ, foredragsholder, musikkhistoriker og radioprogramskaper med et spesielt stort hjerte for den amerikanske musikkarven fra 1920- til 1960-tallet.


Toini & the Rock’n’Roll Allstars

Toini samler knallgode musikere som kan sitt 50- og 60-tall, dette bandet er et fyrverkeri av spilleglede! Låtene som fremføres er blant Toinis favorittlåter innen vintage rock’n’roll og blues Bandet har holdt spesialkonserter med hyllest av rockehelter som Jerry Lee Lewis og Eddie Cochran, og flere prosjekter planlegges av en dedikert og dyktig gjeng.


Toini & Rio Bravo

Hundre prosent autentisk countrymusikk med en dæsj bluegrass og heftig honkytonk-faktor, fremført med røde cowboy-boots, telecaster, kontrabass, pedalsteelgitar og hjerter som banker for americana og Tammy Wynette, Patsy Cline og Merle Haggard. Rio Bravo serverer energisk rockabilly og tårevåte ballader, krydret med Toinis egne, sjangertro komposisjoner.


Red Hot Mama

Toini går tilbake til røttene og sin evige kjærlighet til den glohete musikken fra 20- og 30-tallet sammen med sin trofaste kontrabassist Arne Ertnæs og den eminente pianisten Daniel Trustrup Røssing. Sammen blåser trioen liv i den kraftfulle arven fra Bessie Smith, Alberta Hunter, Sophie Tucker, Victoria Spivey og Memphis Minne og byr på et dypdykk i saftig, svingende, mollstemt, oppstemt og røff tradisjonsblues og -jazz.


Patsy & Toini

Blant de 102 innspillingene Patsy Cline etterlot seg, har Toini valgt ut noen av de aller fineste – fra ukjente perler til store hits som Crazy og I Fall To Pieces. Sammen med bandet Rio Bravo forteller Toini om låtene, låtskriverne, datidens Amerika og livet til en av de aller mest respekterte artistene i countrymusikkens historie. Om Patsys lange vei mot stjernehimmelen, det harde arbeidet bak hitlisteplasseringene og om hennes liv, som ble levd slik hun sang det, med intense kjærlighetsforhold og varme vennskap, gråt og latter. 

Følg oss

Kontakt oss

Cancan Live
Glengsgata 29
Sarpsborg

Nyhetsbrev

Få med deg siste nytt aller først.
Meld deg på nyhetsbrevet vårt