Odd René Andersen & The Close Shaves

Dette superlaget av norske elitemusikere fant hverandre under koronapandemien sommeren 2020, da de skrev, spilte inn og produserte albumet «Read the Sign» fra sine respektive hjemmestudioer og kjøkkenbenker.

Plata, som ble mikset av den Grammyvinnende amerikanske produsenten Qmillion, fikk fantastiske mottakelser og ble av enkelte betraktet som årets beste norske utgivelse innenfor sjangerne rock/blues/soul/jazz.

I spissen for denne gjengen av ringrever i norsk musikkmiljø står vokalist Odd René Andersen fjellstøtt og leverer sin kanskje sterkeste prestasjon noen gang. Nå er bandet i gang med både album nummer to og forberedelser til å ta musikken ut på veien og inn i klubber, konsertlokaler og kulturhus.

Odd René Andersen & The Close Shaves har rett og slett blitt verdens gøyeste lekegrind for noen av norges mest brukte og anerkjente musikere.

– Plutselig fant vi litt tilbake til hvorfor vi ble musikere. Vi er absolutt mest vant til å være «leiesoldater» for andre artister, men det å være i et band hvor alt splittes fra hyre til komponistprosenter, er et sant kick for såpass etablerte musikere. Det er nok også grunnen til de fantastiske kritikkene fra den første skiva «Read The Sign», mener musikerne selv.

Overskudd er stikkordet. Overskudd og erkjennelsen av at dette prosjektet ikke må ha noen merkelapp Alt er lov. Jazz, RnB, soul, prog eller pop. Alt samles til en smeltedigel av hva de medvirkende er som mennesker og musikere.

Odd René Andersen & The Close Shaves:
Odd René Andersen (vokal)
Frode Mangen (keyboards)
Børge Petersen-Øverleir (gitar)
Børre Flyen (trommer)
Rino Johannessen (bass)
Magnus Bakken (saksofon)
Jens Petter Antonsen (trompet)
Even Kruse Skatrud (trombone)

På albumet medvirker også:
Charlotte Bredesen (kor)

Følg oss

Kontakt oss

Cancan Live
Glengsgata 29
Sarpsborg

Nyhetsbrev

Få med deg siste nytt aller først.
Meld deg på nyhetsbrevet vårt