Kim Fairchild

Kim Fairchild møter Aretha Franklin

Kim Fairchild er snart klar med den musikalske forestillingen om Aretha Franklin
Kim Fairchild er snart klar med den musikalske forestillingen om Aretha Franklin (bildet).

Kim Fairchild – født i USA og oppvokst i Norge, har en lang karriere som både musiker og skuespiller. Hun har blant annet hatt stor suksess suksess med forestillingen og konserten basert på livet og musikken til Billie Holiday. 

Kim Fairchild fikk høsten 2021 stor oppmerksomhet for rollen som politikvinnen Judith i Netflix-serien «Post Mortem». Mange vil huske henne fra suksessforestillingen «The Book of Mormon» på Det Norske Teatret (Heddaprisen for beste musikal i 2018) eller i rollen som feen Tingeling i Den Nationale Scenes oppsetning av «Wendy & Peter Pan».

Suksess med Billie Holiday

Men mange kjenner henne kanskje først og fremst som sanger og musiker,  blant annet som solist med Kongelige norske marines musikkorps gjennom flere år, deltaker i Melodi Grand Prix og med flere  plateutgivelser på samvittigheten. Forestillingen om Billie Holiday har væt en suksess i både teater- og konsertversjon, og står fortsatt på repetoaret hennes.

Aretha Franklin

Nå forbereder hun også konsertforestillingen «A song for you» – hennes personlige hyllest til souldronningen Aretha Franklin.

Kim Fairchild har en omfattende karriere som både musiker og skuespiller. Få, om noen her i landet, er bedre rustet til å ta for seg den musikalske arven etter Aretha Franklin.

I  «A song for you» vil Kim presentere et av sine personlige musikalske forbilder. Sammen med et band av ypperste klasse, henter hun låter fra Aretha Franklins 60 år lange karriere og blander det med historier, anekdoter og historiske tilbakeblikk. Et positivt, underholdende og kvalitetsfylt møte med en av vår tids aller største og mest innflytelsesrike artister.

Kim Fairchild
Kim Fairchild

Kim Fairchild byr på seg selv og leverer soul, blues og jazz med sjel, hjerte og kvalitet. Nå booker vi «A song for you».

– Eg har funnet det livet eg ikkje trenger å ta ferie fra (Bergensmagasinet)

Følg oss

Kontakt oss

Cancan Live
Glengsgata 29
Sarpsborg

Nyhetsbrev

Få med deg siste nytt aller først.
Meld deg på nyhetsbrevet vårt