Etter Stengetid med Maria Moe Grude

Etter stengetid – en vakker musikalsk opplevelse!

Etter stengetid startet som et rent overskuddsprosjekt med norske tolkninger av kjente og ukjente Tom Waits-låter. Nå handler det mest om egne, poetiske og vakre og låter med sjeldent flotte norske tekster. Etter Stengetid ga ut EPen «Husk meg sånn» 2021. Ny plate er på vei i 2023.

Om Etter stengetid framfører Tom Waits i norsk gjendiktning av vokalist Maria Moe Grude, eller henter fram egne sanger, er dette et band som byr på både tårer og glimt i øyet. En poetisk og vakker konsertopplevelse med fire svært dyktige musikere – av og til forsterket med trommeslager når rockefoten kaller. Bandet gjør fortsatt sine Tom Waits på norsk-konserter, men spiller stadig mer eget stoff. Eller kan sette sammen repertoar fra begge konseptene.

Etter stengetid:

Maria Moe Grude er sanger og låtskriver fra Fredrikstad. Ved siden av egne prosjekter har hun de siste årene jobbet som korist og låtskriver med artister som Venke Knutson, Henning Kvitnes og Jo Nesbø. Hun er fast medlem av Soul City-bandet til Odd René Andersen og er stadig å se på scenen sammen med CC Cowboys.

Pianist og multiinstrumentalist Bjarne Chr. B.B. Gustavsen er opprinnelig fra Fredrikstad, men er bosatt i Skjeberg, hvor han jobber på familiens bondegård – ved siden av virket som musiker. Han var i mange år fast medlem av bandet til Maria Mena, og er i dag en av landets mest etterspurte live- og studiomusikere, med flere av landets fremste artister på merittlista. Bjarne har sitt eget synthpopband, Ontz, og har de siste årene skrevet musikk til flere filmproduksjoner, som Robert Gustafssons «Rymdresan» og den nye Olsenbanden-filmen. 

Kyrre Fritzner er en veteran i norsk pop- og rockemiljø – som både sanger, gitarist, keyboardist, trommeslager, plateprodusent og låtskriver. Han er kanskje mest kjent som plateprodusent og live-medlem i CC Cowboys og deLillos (var med å skrive «Neste sommer»), og var korist for Paul McCartney under Nobelkonserten i 2007. Å lese hans diskografi er som å lese Norsk Rockleksikon. Han har spilt med Tommy Tokyo og Finn Kalvik, deltatt på innspillinger med De Press og Jokke og Valentinerne, Tre små kinesere, og Tor Endresen, Hanne Krogh, Di Derre, Anita Skorgan og mange fler. En av norsk musikks virkelige tusenkunstnere!

Bassist Kristian Grude er opprinnelig fra Sandefjord, men er bosatt i Fredrikstad. Han har vært bandleder for Maria Mena, i mange år, og har i tillegg en omfattende karriere som studio- og livemusiker for artister som Kristian Valen, Jahn Teigen, Kurt Nilsen, Bertine Settlitz, Espen Lind og Klovner i kamp.

Følg oss

Kontakt oss

Cancan Live
Glengsgata 29
Sarpsborg

Nyhetsbrev

Få med deg siste nytt aller først.
Meld deg på nyhetsbrevet vårt